Viktig MIF seier

Mjøndalen vant komfortabelt 10 - 3 over Drammen Bandy onsdag kveld på Vassenga. Begge lagene var før kampen på poengjakt for fortsatt å ha en mulighet til sluttspillplass ( De 6 beste lagene på tabellen) Med dagens seier har Mjøndalen fortsatt heng på lagene over.
mif-nyheter-fallback-5@2x

29.12.2010

Mjøndalen vant komfortabelt 10 – 3 over Drammen Bandy onsdag kveld på Vassenga. Begge lagene var før kampen på poengjakt for fortsatt å ha en mulighet til sluttspillplass ( De 6 beste lagene på tabellen) Med dagens seier har Mjøndalen fortsatt heng på lagene over.

Det var derimot Drammen som tok ledelsen i kampen etter scoring i det 4 minutt. 2 minutter senere utliknet Mjøndalen til 1 – 1 ved Andre Andersen, og derfra og ut kampen var det Mjøndalen som hadde føringen.

Kampfakta:

Mjøndalen – Drammen 10-3 (4-1)
Vassenga
96 tilskuere

Mål Mjøndalen: Robert Arnesen 3, Andre Andersen 3, Ole Blom 2, Patrick Døhlen Holm, Jørn Walter Kristiansen

Mål Drammen: Jan Magnus Olaisen 2, Even Tiseth.

Utvisninger: Mjøndalen 40 min. + rødt kort, Drammen 40 min