ULLEVÅL AVGJORDE PÅ SUDDEN DEATH

274207239_618672256122157_7680685942121521264_n

Det skulle bli en tung kveld for bruntrøyene i går kveld på Bergbanen. I en jevn kamp, bølget spillet frem og tilbake, mellom to lag som forsvarte seg godt. Etter 23 minutter skulle derimot MIF få en forløsende scoring. Robin Cras serverer en nydelig flipp, og Alexander Serov setter iskaldt inn 1-0 alene mot keeper. Ingen av lagene maktet ta kommando i kampen, og spillet bølget lenge frem og tilbake. Mot slutten skulle oppgjøret ta fyr. Med 12 minutter igjen, får Ullevål straffe. Keeper William Falch redder mesterlig. Falch går rett i kurven og serverer et nydelig utkast opp på midten til Dmitry Osokin, som setter en lur pasning inn til Patrik Holm. Holm fosser igjennom det blåkledde forsvaret og setter inn 2-0 med ca. 10 minutter igjen.MIF så ut til å kontrollere inn seieren, men det skulle snu. I kampens siste ordinære minutt scorer Ullevål på frislag. I kampens siste angrep på overtid får de også pirket inn 2-2. Det var derfor klart for 2×10 med «sudden death». De brune klarer å omstille og skaper noen halvsjanser og cornere, men etter 7-8 minutter banker Ullevål ballen i nettaket på corner. Ullevål vinner og leder 2-0 i kamper. Bittert, unødvendig og fryktelig tungt. Vi benytter derimot anledningen til å trekke frem William Falch for en fantastisk kamp mellom stengene. Utgangspunktet videre er enkelt. Nå er det vinn eller forsvinn. Neste kvartfinale er allerede i morgen (lørdag) på Vassenga, og for MIF gjelder det å nullstille. Vi gir aldri opp