TAP I FØRSTE KVARTFINALE | MIF-ULLEVÅL 2-3 (1-1)

274059068_617422486247134_1319681539732421842_n

Ullevål vinner dessverre første kvartfinale 3-2 på Vassenga, og tar første stikk. Bortelaget er effektive og tette bakover, og det holder mot et MIF-lag som sliter med å omsette sjansene til mål. Kampen åpnet i et godt tempo, og det var tydelig at begge lag ønsket å ta kommandoen i den første kvartfinalen. Bruntrøyene tok ledelsen etter ca, 20 minutter etter at Alexander Serov blir hindret i feltet. Serov satt straffen sikkert selv, til ledelse 1-0.Begge lag fortsatte i høyt tempo og kom til flere sjanser. Etter en snau halvtime skulle Ullevål få sin første nettkjenning og utligning, og stillingen 1-1 stod seg til pause. Oslo-laget fikk også en forrykkende start på 2. omgang, og ledelsen satt før minuttet var spilt. Ullevål bryter og kontrer, før de avslutter vakkert med et langskudd i nettaket. MIF rister av seg åpningen og kommer bedre i gang, men spillet forsetter å bølge frem og tilbake. Ullevål var gode i går kveld, like etter ledelsen får de også straffe. Denne redder derimot William Falch mesterlig. Etter en bedre MIF-periode skulle utligningen derimot komme. Serov blir spilt alene igjennom av Joachim Skinstad, og får avsluttet på mesterlig vis fra vanskelig vinkel. 2-2 og tilbake til utgangspunktet, med omtrentlig 25 minutter igjen. Det skulle derimot ikke ta lang tid før Ullevål skulle ta ledelsen igjen og dette skulle også bli den matchvinnende scoringen. En perle oppi krysset, fra vanskelig vinkel. Til tross for at det fremdeles var 20 minutter igjen, maktet aldri MIF å utligne ledelsen. Det stod derimot ikke på sjansene. Ullevål vinner og første kvartfinale hinter om at dette blir spennende oppgjør videre. I dag venter det en restitusjonsøkt for troppen, før neste kvartfinale spilles i morgen kl.19.00 på Bergbanen!