Seier i 2.Juledags derbyet !!!

Godt spill og heroisk innsats av Bruntrøyene gav resultater, og Mjøndalen tok en flott og etterlengtet 6-5 seier!
IMG_4639

Før kampen ble det klart at både Alexander Cras og Christoffer Askheim måtte melde forfall, i tillegg var Bendik Gunnerud Sørensen ute med skade. Resten av gutta gjorde en formidabel innsats og dro i land seieren til slutt.

Allerede etter 2 minutters spill tok Mjøndalen ledelsen da Robin Cras fikk ballen høyt i banen, han gjorde alt selv og satte ballen helt nede i hjørnet for Solbergs keeper. Solberg uliknet ikke lenge etterpå ved Eliteseriens toppscorer.

Hjørneslag har ikke vært Mjøndalens store styrke denne sesongen, i dag kom heldigvis utløsningen da to baller ble satt i mål. Først etter 18 minutters spill var Joachim Skinstad både god og heldig og fikk satt ballen i mål, og etter 35 minutter satt Andreas Askheim ballen i mål. Mjøndalen gikk til pause med en 4-2 ledelse.

Solberg reduserte tildlig i annen omgang til 3-4, men 10 minutter senere økte Eirik Aaslid til 5-3 etter litt kaos i Solbergs 16 meter. Så scorte Solberg to raske mål og utliknet til 5-5, i en periode Solberg virkelg var i støtet.
I dag ville Mjøndalen vinne og da Mjøndalens storscorer Alexander Serov fikk muligheten i det 80 minutt gjorde han ingen feil og satte ballen sikkert i mål og 6-5 seier til Mjøndalen var ett ett faktum til slutt.

Dette var en skikkelig lagseier for Mjøndalen !