Oppsummering av serien

lagene_hilser

Med en liten og ung spillertropp var i grunn forutsetningene før sesongstart å kjempe om en 5-6 plass i serien. Laget visste at det ville bli tøft og var avhengig av en sesong uten for mye skader og sykdom for å klare det. Dessverre viste det seg at denne sesongen ble alt annet enn de ønskede forutsetninger, laget har aldri opplevd så mye sykdom og skader blant spillerne på mange år. Flere juniorspillere ble også tatt opp i A-lags troppen – og totalt har 8 juniorspillere fått mye spilletid denne sesongen. De har ikke gjort seg bort i møtet med Eliteserien! Vi er stolte av de ungene guttene som virkelig har stått på og vist en sterk vilje og bidratt masse for laget denne sesongen. Trenerne Ola Vigdal og Stian Paulsen kunne fortelle at A-laget stilte med full tropp kun i 1 kamp denne sesongen, og det var i siste serierunde da laget vant 5-4 over Ullern.

Foto Rene Skaret

På grunn av mildværet i november måtte vi vente helt til 27 november før den første kampen ble spilt, det gav en pangstart for Mjøndalen da Høvik ble slått 6-1 på bortebane. Etter det gikk det slag i slag frem til jul. Tap mot Sarpsborg, uavgjort mot Drammen, tap mot Ready, Røa og Drammen. Så kom vi til høydepunktet i Eikerbygda når det gjelder bandy, 2 juledagsoppgjøret mot Solberg. Mjøndalen var ikke levnet noen sjanser mot SSK. Uten spillere som Christoffer Askheim, Alexander Cras, Bendik Gunnerud Sørensen og Eirik Andersen som måtte ut med skade tidlig i 1 omgang var de fleste sikre på SSK seier. Men resten av gutta leverte varene og kunne juble over 6-5 seier 2 juledag – årets høydepunkt i serien !

Nyåret startet greit for laget, seier over Ullern og uavgjort mot Røa og Drammen var gode poeng å ta med seg videre. Så på slutten av serien ble det noen tap og en uavgjort kamp før det ble seier i siste serierunde. En 7 plass i serien var ikke som målsettingen før sesongen, men med en sesong med mye skader og sykdom må vi bare akseptere det. Vi kommer sterkere tilbake til neste sesong !

STATISTIKK FRA ÅRETS SERIE:

4 seiere 4 uavgjort og 10 tap (Viktigst var seier 2 Juledag mot SSK)

Antall scorte mål var 54
Antall innslupne mål var 97
Mål på frislag var 1
Mål innsluppet på frislag var 1
Mål på hjørneslag var 8 (av 119)
Mål innsluppet på hjørneslag var 8 (Av 130)