VIKTIG SEIER MOT ULLEVÅL | MIF – ULLEVÅL 5-3 (2-1)

IMG_4182

MIF Bandy tok imot gjestene Ullevål på Vassenga søndag. Alle kamper er viktige, men kamper mot lag som ligger rett over på tabellen føles alltid litt ekstra viktig. På en tung og trå isflate, kjempet bruntrøyene seg til 2 nye og viktige poeng!Banemannskapet gjorde alt de kunne for å skape perfekte isforhold, men mildværet førte til at det var en tung bane som møtte lagene i 1. omgang. Det er derimot likt for begge lag. MIF skulle komme til kampens første store sjanse etter få minutter, men Ullevåls keeper redder i møte med Eirik Aaslid. Ullevål virket pigge i starten, og etter 5 minutter tar gjestene ledelsen på et frislag, mens MIF står og «sover» litt i muren. MIF kommer seg gradvis mer med, og etter 18 minutter setter Dimitriy Osokin nydelig inn sitt første mål for dagen, etter assist fra Aaslid. Kampen bølger litt frem og tilbake uten at det er alt for mye som skjer. 10 minutter før pause sender Alexander Cras de brune opp i ledelsen etter en flott corner, og dette er også stillingen når lagene går til pause. Pausepraten går ut på at tempo og engasjement må opp noe hakk, både offensivt og defensivt. Og bruntrøyene skulle vise seg fra en bedre side etter pause. Ut fra garderoben kunne spillerne glede seg over en blankere og raskere isflate. Etter 6 minutter setter Eirik Andersen en pasning til Osokin som gjør resten selv. En svært viktig scoring, som skulle sette fart i hjemmelaget. MIF fortsetter å skape sjanser og etter drøye kvarteret blir Andreas Barbo hindret i feltet. Serov er sikker fra straffemerket og øker ledelsen til 4-1. Snaue 10 minutter senere er det Filip Johnsen sin tur til å sette en strøken pasning til Osokin. Osokin takker for pasningen med å sette inn 5-1, og sitt tredje mål for dagen. Etter dette virker kampen punkter med halve omgangen igjen. MIF virker derimot litt komfortable, og Ullevål begynner å skape en del farlige sjanser. Ullevål reduser til 5-2 med 10 minutter igjen og reduserer til 5-3 i kampens siste spilleminutt. Ledelsen føltes aldri helt truet, men i bandy kan ting snu fort. Kampen ender derimot 5-3 i favør bruntrøyene. Andreas Barbo (bildet) kåres til banens beste for MIF. Andreas var nære ved flere anledninger med å få sin første scoring på A-laget og han jobber utrettelig i det defensive. Vel fortjent, og vi gratulerer. Det skiller nå kun 2 poeng mellom nettopp Ullevål på 3.plass og MIF på 6.plass. På 4. og 5. plass befinner de andre lokale lagene seg – henholdsvis Drammen og SSK. Neste kamp (og siste kamp før 2. juledag) skulle egentlig vært Skeid borte på førstkommende onsdag, men denne er utsatt. Nytt tidspunkt kommer vi tilbake til, når dette er avklart.