UTLIGNET MOT ULLEVÅL | ULLEVÅL-MIF 2-6 (0-2)

274369378_621260402530009_7571782837715083068_n

MIF gjorde jobben mot Ullevål, etter en sterk lagseier i går kveld! Nå står det 2-2 i kamper, og siste kvartfinale spilles på Vassenga i morgen kl.19.00!Det var speilblanke og raske forhold som ventet lagene på Bergbanen i går. Til tross for dette, var det ingen av lagene som satt opp noe voldsomt tempo fra start. Mye stod på spill, og det var en forsiktig åpning på kampen. Mellom to jevne lag, blir det uansett gjerne jevne kamper, og matchbildet i første omgang var preget av dette. Etter 40 minutter blir derimot Alexander Serov hindret på vei igjennom feltet. Straffe blir dømt. Serov går sikkert frem til merket, og banker inn en deilig og forløsende 0-1 scoring.For det skulle ikke ta mer enn to minutter før neste brune scoring. Denne gangen på et nydelig flipp fra Robin Cras, som finner Serov. Serov er både lur og god, når han setter inn 0-2 under press. Dette blir også stillingen til pause. 2. omgangen startet som første, hvor spillet bølget frem og tilbake. Ullevål skulle derimot åpne best, og etter 10 minutter reduserer de blåkledde på et godt skudd fra distanse. Stillingen var nå 1-2.Men MIF begynte gradvis å få i gang maskineriet. Eller rettere sagt – Bendik Sørensen hadde bestemt seg for å få maskineriet i gang. Etter 20 minutter tråkker Sørensen hele veien selv, og setter inn 1-3 etter en sterk solo-prestasjon. Dette var en perfekt energi-innsprøytning for bruntrøyene, da de trengte det som mest. For etter dette presser MIF på videre, og kontrollerer kampen. 5 minutter før slutt økes ledelsen ytterligere til 1-4, når Alexander Cras spiller opp Serov. Serov går rundt forsvaret til Ullevål og setter inn scoringen fra skrått hold. Ullevål reduserer til 2-4, men får aldri satt inn noe sluttspurt. Istedenfor er det Dmitriy Osokin og Patrik Holm som kombinerer fint på et brudd, og Holm setter elegant inn 2-5 etter en flott prestasjon! På overtid får Tor Erling Tveter æren av å banke inn sluttresultatet til 2-6 på straffe! En utrolig deilig seier, og dette sørger for at vi får en 5. og avgjørende kvartfinale på Vassenga – onsdag kl.19.00. I går tar vi med oss vinnervilje og kollektiv innsats, men vi hyller også dagens MIF-gutt Bendik Sørensen, som stod frem når laget trengte det som mest! Nå blir det restitusjon i kveld, før den avgjørende kvartfinalen i morgen