Uavgjort mot Solberg i serieåpningen

unnamed

Mjøndalen – Solberg 4-4 (3-3)

De brunkledde åpnet forrykende i gårsdagens lokaloppgjør mot SSK. Allerede etter 1 minutts spill sørget Patrik D. Holm for ledelse til vertene. Alexander Serov åpnet målkontoen i sin seriedebut mot MIF og sørget for både 2-0 og 3-0 til MIF etter 20 minutters spill. MIF styrte kampen med en sterk defensiv og farlige sjanser på løpende bånd.

Etter dette kjempet SSK seg tilbake, samtidig som MIF sloknet i intensiteten. Da lagene gikk til pause var de like langt på stillingen 3-3. Over i andre omgang styrte SSK mer av spillet og gikk opp i ledelsen etter 56 minutter. SSK bommet også på straffe kort tid etterpå. MIF la derimot inn en sluttspurt og på overtid blir Alexander Cras uregelmessig forhindret på vei gjennom feltet. Vår russiske bjørn Serov, gjør ingen feil og fastsetter sluttresultatet til 4-4.

Kort oppsummert et rettferdig resultat etter spillets gang. Vi fornøyd med 1 poeng på vanskelige forhold, men bittert at den gode starten ikke tas bedre vare på.

Vi takker banemannskapet for deres jobb under svært vanskelige værforhold, og alle ildsjeler som var med på arrangere kampen. Det er vanvittig mye jobb som legges ned for å arrangere kamper i henhold til retningslinjene.

Vi takker også publikum for super støtte i regnværet! Og vi retter også en takk til Ultras Dala for at dere kommer og lager bra trøkk!