Tap i serieåpningen

Mjøndalen tapte 4-1 i serieåpningen mot Drammen på Marienlyst, men bruntrøyene viste gode tendenser.
mif-nyheter-fallback-5@2x

13.11.2016

Trener Jørn Walther Kristiansen disponerer i år ett veldig ungt lag, og flere av spillerne er førsteårs juniorer. Men unggutta har tatt utfordringen og alle som var med i dagens kamp mot Drammen gjorde en god jobb.

Kampen startet jevnt og Mjøndalen hadde bra defensiv kontroll de første 20 minuttene, dette glapp litt og Drammen fikk scoret to mål på ett par minutter ved Jonatan Josefsson og Stian Stærkeby. Mjøndalen skapte også en del sjanser i førsteomgang – hadde fire cornere og tre gode skudd som Drammens keeper reddet. 2-0 resultatet stod seg til pause.

Sju minutter ut i annen omgang økte Drammen til 3-0 ved Eirik Egge Johansen. Mjøndalen reduserte til 3-1 ved Bendik Sørensen etter pasning fra Kristian Andersen. Midt i annen omgang fikk Drammen straffe og den satt Elias Johansson i mål og økte Drammens ledelse til 4-1. Minuttet etter får Drammen igjen straffe, men denne gang reddet Markus Kristiansen forsøket. På slutten av kampen fikk Mjøndalen straffe, og denne gang reddet Drammens keeper forsøket ut til corner. På den påfølgende corneren hadde Mjøndalen en dobbelsjanse, men det ville seg ikke for bruntrøyene.

Mjøndalen spilte en solid kamp mot ett godt Drammenslag, og det lover bra foran de neste kampene i Eliteserien.

Kampfakta:

Drammen – Mjøndalen 4-1 (2-0)
Marienlyst Stadion
Tilskuere: Ca 180

Mål Mjøndalen: Bendik Sørensen
Mål Drammen: Jonatan Josefson , Elias Johansson, Eirik Egge Johansen og Stian Stærkeby

Utvisninger: Mjøndalen 40 og Drammen 5.

Mjøndalen stilte med følgende mannskap: Markus Kristiansen – William Falk – Eirik Aaslid – Espen Wam – Jørn W Kristiansen – Ove Ronny Nørgaard – Sondre Spone – Kristian Juvet – Bendik Sørensen – Kristian Andersen – Ola Vigdal – Tim Bredberg – Lars Chistian Sveen – Alexander Cras – Erik Wam – Patrik Holm.