Tap for Sarpsborg

Det tilspisser seg i bunnstriden og det blir en thrilleravslutning av sesongen.
mif-nyheter-fallback-5@2x

18.01.2017

Mjøndalen tapte den viktige kampen mot Saprsbog 6-4, og det blir en real bunnstrid i det tre siste serierundene.

Mjøndalen ledte 2-0 i Saprsborg, men klart ikke holde på ledelsen – og det stod 2-2 til pause. I annen omgang var det Sarpsborg som igjen scoret to mål og ledet lenge 4-2. Mjøndalen reduserte til 4-3, før Sarpsborg igjen økte til 5-3. Igjen reduserte Mjøndalen til 5-4, og igjen økte Sarpsborg til 6-4, som også ble sluttresultatet.

Det blir dermed en en thrilleravslutning i Eliteserien mellom Mjøndalen, Ullevål og Sarpsborg. Siste laget rykker direkte ned til 1. divisjon og nest siste spiller kvalik mot nest beste i 1 divisjon.

Ready – Ullevål

Mjøndalen har på papiret de hardeste kampene igjen av de tre lagene – og vi satser på at bruntrøyene hever seg på sitt aller beste nivå i de tre gjenstående kampene.