STERK SEIER PÅ MARIENLYST | DRAMMEN BANDY – MIF 1-5 (0-0)

Til tross for at nyttårsfeiringen er over, var det forventet at lokaloppgjøret mellom Drammen Bandy og MIF skulle bli et fyrverkeri. Det skulle ta litt tid for oppgjøret tok fyr, men en strålende 2. omgang av de brune sørget for at alle poengene ble med vestover på E134! Drammen Bandy på Marienlyst er en tøff match, og drammenserne, ledet av Ove-Ronny Nørgaard, har mange spennende og unge spillere. Før matchen var status at Drammen lå 3.plass på tabellen – 2 poeng foran MIF.Kampen åpnet i et godt tempo, men det var tydelig at begge lag ønsket å beholde strukturen ved å ligge kompakt. MIF virket derimot litt skarpere fra start og etter snaue 10 minutter får de brune muligheten fra straffemerket. En god Oliver Hereta i Drammen sitt mål redder dessverre forsøket fra Ola Vigdal. Spillet i 1. omgang bølger frem og tilbake, hvor begge lag kommer til sjanser. William Falch og forsvaret fortsetter å levere godt, og lagene går målløse til pause. I pausen føler bruntrøyene at de egentlig har overtaket i matchen og nøkkelen blir å fortsette den jobben og få satt det første målet. Og det skulle ikke ta lang tid før kveldens beste MIF-spiller Dmitrii Osokin skulle bestemme seg for å gjøre noe med saken. Etter omtrentlig 7 minutter av 2. omgang henter han ballen hos William. Vår #6 går hele veien selv, og setter et glitrende skudd i nettaket til ledelse 0-1. Gleden over en viktig ledelse skulle derimot ikke vare lenge. Knappe 2 minutter senere er den tidligere MIF-spillere Martin Nørgaard på farten. Fra skrått hold fyrer han av av et skudd, som går via en MIF-forsvarer. Ballen endrer retning og triller inn til utligning 1-1. MIF er derimot i god form om dagen, og skulle ikke la seg knekke av utligningen. Etter snaue kvarteret får Patrik Døhlen Holm tak i ballen i feltet. Han fyrer av, men Hereta redder. På returen er derimot Alexander Cras som sender MIF i ledelsen til 1-2 .Cras var derimot ikke ferdig for kvelden. Et par minutter senere sender Eirik Andersen et nydelig flipp over Drammen sitt forsvar. Cras takker for pasningen med et like nydelig nedtak og en sikker avslutninger alene med Hereta. Plutselig var stillingen 1-3!Etter dette våkner det blåkledde hjemmelaget, som begynner å skape flere sjanser og en rekke cornere. Drammen sender flere mann i angrep i denne perioden, men målene uteblir. Det oppstår også kontringsmuligheter for de brune. Fem minutter før slutt bryter Joachim Skinstad på midten før han setter en pasning opp til Eirik Aaslid i full fart igjennom på Drammen sin halvdel. Aaslid runder av bakerste mann i Drammens forsvar, og punkterer kampen iskaldt til 1-4. I kampens siste minutt blir Osokin forhindret i feltet og MIF får tildelt nok en straffe. Skinstad gjør ingen feil fra straffemerket, og får æren av å fastsette sluttresultatet til 1-5. Kort oppsummert en veldig solid kamp, et strålende resultat og viktige poeng mot et godt lag. En god brun kveld og en flott start på 2022. Nå venter nok en god treningsuke, før serieleder Ready gjester Vassenga søndag 9.1 kl.18.00