Stabæk 8 – 3 Mjøndalen

331447292_513804094206116_2206547234228086798_n

Stabæk tok onsdag kveld i mot gjestene Mjøndalen og alt var duket for en fin bandykamp på Plassen kunstis. (som vanlig) Stabæk starter kampen som best og holder mye ball, men kommer ikke igjennom Mjøndalen sitt tette forsvar i defensiven. Mjøndalen gikk på banen for å la Stabæk ha mye ball, og planen var å kontre og ta overgangene som kom i løpet av kampen. Dette lyktes bortelaget godt med. Mjøndalen scorer både mål en og to etter retur fra Stabæk sin keeper, og er virkelig på i Stabæk sin boks. Stabæk reduserer på straffe, før Mjøndalen øker ledelsen til 3-1 like før pause. Stabæk reduserer nok en gang før hvilen og lagene går til pause på stillingen 3-2 i favør bortelagt.

Etter hvilen kommer Stabæk ut i større fart og fortsetter å presse på en Mjøndalen lag som blir presset lengre og lengre hjem på egen halvdel. Mjøndalen forsøker seg på en del lange baller, men dette gir ingen resultater. Stabæk får bare ballen tilbake og kan angripe igjen. Stabæk gir seg ikke før det står 8-3 på tavla og Stabæk vinner enkelt andre omgang, og dermed tar med seg begge poengene.

1-3 (Hjørneslag): 19 Adrian Faye
2-3 (Hjørneslag): 6 Petter Yngve Løyning – Målgivende: 88 Sofus Elias Halle-Jensen
3-3 : 49 Markus Ingvaldsen Fremstad – Målgivende: 6 Petter Yngve Løyning
4-3 : 95 Andreas Sletta – Målgivende: 6 Petter Yngve Løyning
5-3 (Hjørneslag): 9 Nikolai Rustad Jensen – Målgivende: 21 Fredrik Randsborg
6-3 : 9 Nikolai Rustad Jensen – Målgivende: 49 Markus Ingvaldsen Fremstad
7-3 : 9 Nikolai Rustad Jensen – Målgivende: 77 Tobias Tinius Mofjell
8-3 : 77 Tobias Tinius Mofjell – Målgivende: 95 Andreas Sletta