SEIER PÅ ULLERNBANEN | ULLERN – MIF 2-4 (1-3)

_mg_6210

Bruntrøyene gikk seirende ut av gårsdagens match mot Ullern med sifrene 4-2. Forholdene lå igjen til rette for en velspilt kamp, men det skulle bli en rotete kamp hvor de brune, heldigvis, får med deg alle poengene på en dårlig dag. Ullern er et lag som ligger tett i defensiven og jobber hardt, og som er flinke til å skape farligheter på kontringer. Det var også hjemmelaget som tok ledelsen etter drøye 8 minutter. Utligningen skulle derimot ikke drøye lenge, og etter snaue kvarteret kombinerer Serov og Osokin fint, før sistnevnte får æren av å sette ballen i mål til 1-1. Halvspilt i omgangen serverer Robin Cras til Serov foran mål. Vår #10 gjør ingen feil og sender MIF i ledelsen. Noen minutter senere er Osokin på farten igjen og denne gangen er det han som assisterer Serov, og vår russiske toppscorer setter ballen kontant i mål. Pausepraten går på å komme opp nivå, ettersom det slettes ikke hadde vært en god prestasjon hittil. Ullern var slettes ikke ufarlige og hadde sine sjanser. Det skal legges til at bruntrøyene kunne omsatt en rekke sjanser også, men Ullerns målvakt reddet mesterlig ved flere anledninger. Til tross for pausepraten blir 2. omgang av samme sort som før pause. Ullern redusere etter 10 minutter og plutselig var ledelsen mindre trygg. Spillet bølger frem og tilbake, og begge lag får flere sjanser. Heldigvis øker Serov ledelsen til 4-2 like før slutt, i noen hektiske sluttminutter. Vi takker Ullern, dommerne og publikum for kampen. På en kveld hvor de gode prestasjonene uteblir, så varmer poengene. Dagens bestemann kåres til Ola Vigdal!Neste kamp er hjemme på Vassenga, førstkommende søndag kl. 18.00 mot Stabæk Bandy. Da må gløden, innsatsen og samspillet opp noen hakk. Møt opp og støtt gutta frem til seier