Mjøndalen vant 4-1 over Drammen i siste serierunder før VM pausen.
mif-nyheter-fallback-5@2x

21.01.2018

Trener Jørn Walther Kristiansen var tydlig hvordan taktikken mot Drammen skulle være, og gutta fulgte opp på banen helt etter boka.

Mjøndalen startet kampen best og hadde flere muligheter til å ta ledelsen, men måtte vente helt til det 37 minutt da Vadim Rusin var sikker mot Drammens sistskansen etter gjennomspillspasning fra Robin Cras. Drammen svarte ganske umiddelbart og utliknet før Mjøndalen igjen tok ledlesen rett før pause ved Andrej Anufrienko på straffeslag.

Ett kvarters spill ut i annen omgang økte Anufrienko Mjøndalens ledelse til 3-1 før Alexander Cras fastsatte sluttresultate til 4-1 etter scoring i det 85 minutt.

Mjøndalen har funnet formen etter nyttår og står med 5 seiere av 6 mulige så langt i 2018. Det er to kamper igjen av serien og de spilles etter VM Pause. Ullern kommer på besøk til Vassenga 9 februar og Stabæk kommer på besøk 11 februar.