Sarpsborg – Mjøndalen 3 – 5 (2 – 3)

Mjøndalen tok første stikk i kvartfinalene (best av tre) mot Sarpsborg etter en meget sterk 5-3 seier i Sarpsborg.
mif-nyheter-fallback-5@2x

16.02.2013

Det ble en vanskelig kamp for begge lag da isen ikke var på sitt beste i Sarpsborg. Det var vanskelig å føre ball på en ruglete is, så det  ble en kamp med mye langballer og lange utkast fra begge kepere. Sarpsborg tok ledelsen, men Mjøndalen svarte med en gang. Sarpsborg gikk også opp til en 2-1 ledelse, og igjen svarte bruntrøyene umiddelbart. Mjøndalen tok ledelses ved Johannes Siirtola rett før pause.

Annen omgang ble det samme spill som første omgang og Mjøndalen hadde god kontroll gjennom store deler av kampen.

KAMPFAKTA:

Sarpsborg – Mjøndalen 3-5 (2-3)
Sarpsborg kunstis
110 tilskuere

Mål: Max Pherson, Christer Lystad, Christoffer Bridholm.
Mål: Mjøndalen: Andrei Anufrienko, Jørn Walther Kristiansen, Johannes Siirtola, Patrik Døhlen Holm, Robin Cras.

Dommer: Carl Jansson, Disch og Jiouglin

Utv.:: Sarpsborg 30 min., Mjøndalen 10 min.

Nå venter ny match mot Sarpsborg førstkommenda mandag klokken 19:30 på Vassenga. Møt opp og støtt gutta på veien til semifinale !!!