Sarpsborg – Mjøndalen 2 – 6 (1 – 3)

Mjøndalen tapte mot Sarpsborg i Eliteseriens 4 serierunde. Sarpsborg styrte det meste av kampen og vant til slutt fortjent 6 - 2. Mjøndalen hang godt med i starten av kampen og holdt godt følge med Sarpsborg
mif-nyheter-fallback-5@2x

24.11.2010

Mjøndalen tapte mot Sarpsborg i Eliteseriens 4 serierunde. Sarpsborg styrte det meste av kampen og vant til slutt fortjent 6 – 2. Mjøndalen hang godt med i starten av kampen og holdt godt følge med Sarpsborg

Sarpborg tok ledelsen både 1 og 2 – 0. Mjøndalen kom tilbake og reduserte til 2 – 1 ved Markus Karlsson, men dessverre bommet vi på straffe i slutten av førsteomgang. Minutter etterpå økte Sarpsborg ledelsen til 3 – 1 rett før pausesignalet. I begynnelsen av 2 omgang reduserte Mjøndalen til 3 – 2 ved Ole Blom, men derfra og ut var Sarpsbor best og tok 2 poent hjemme i Sarpsborg

Mjøndalen stilte med følgende lag: Mikkel Klausen, Johan Plym, Patrik Døhlen Holm, Jørn Walther Kristiansen, Olav Kortgaard, Markus Karlsson, Andrè Andersen, Nicolai Schau, Markus Kristiansen, Martin Nørgaard, Robin Cras, Erik Aaslid, Ole Blom, Lars Chr Sveen, Robin Adolfsson