Robin hjemme fra VM

Mens resten av gutta har trena i ro og mak har Robin representert landet i VM.
mif-nyheter-fallback-5@2x

Robin hjemme fra VM

08.02.2017

Mens resten av gutta har trena i ro og mak har Robin representert landet i VM.

– Det beste VM vi har hatt på lenge og bedre enn forventa – både spille og resultatmessig. 
I innledende tok vi ganske greie seire 10-1 over Hvite-Russland, 8-3 over USA og 17-3 over Tyskland. Moro å møte USA som er i ferd med å komme seg – de har en egen serie der borte, og hadde stort sett bare spillere fra hjemlig liga. Tyskland besto kun av gamle russere, men håper at de som land kan få til noe. Det er jo en stor vintersportsnasjon. 
Som gruppevinner møtte vi Kazakhstan som blei dårligste lag i sin pulje (Sverige, Russland og Finland). Det er et lag vi har slitt med de siste åra, men nå fikk vi revansje og vist hva som bor i laget. 
Opphentinga fra 0-4 ved pause til å vinne 5-4 på over    sudden death var fantastisk og understreker den kjemien og samholdet som var i gruppa.

– Men dernest blei det tungt…

– Svenskene er fantastisk gode. Det vanskelig å vite hva man i det hele tatt skal gjøre når man møter de. Det går så fort at det er helt sykt. For å si det mildt er 
det en lang veo opp til deres nivå…. Mot Finland gjorde vi det vanskelig for oss sjøl. Synes ikke 11-1 er representativt for styrkeforholdet, men når vi ikke er på 
hugget blr du fort straffa i bandy. 
Men uansett ei spennde og lærerik uke som gir mersmak!

– Og nå er det tilbake i hverdagen.

– Jada – dog det er ikke noe problemer med å dra i gang igjen. Verken fysisk eller motivasjonsmessig. Det blir to veldig vanskelige kamper nå, og det er veldig godt vi har sikra minst kvalspill. 
Stabæk er veldig sugne på å revansjere tapet for oss på Vassenga, og ga meg beskjed før vi dro fra VM at de skal gå ut i 100.

 

Kampstart mot Stabæk er 1900.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter