Robin hjemme fra landslagssamling

null
mif-nyheter-fallback-5@2x

Robin hjemme fra landslagssamling

13.12.2016

– Gratulerer med 25 spilte landskamper!

– Takk for det – alltid morsomt å representere landet og klubben.

– Tom Andersen har på alle bandyquizer et fast spørsmål om hvilken MIF-spiller som har flest landskamper der svaret er Tom Andersen. Kommer vi noen gang til å heller kunne svare Robin Cras?

– Nå har jeg 32 kamper og har vel da 64 igjen før jeg har like mange som halfen på Old Boys, så det er jo et lite stykke fram… Men når det er sagt så er jeg jo veldig motivert for å spille med flagget på brystet i mange år til.

– Du har akkurat kommet hjem fra 4-nasjoners cup i Trollhättan. Hvordan var det?

– Sportslig sett var det jo hardt: 2-11 for Russland, 0-13 for Sverige og 1-10 for Finland. Vi fikk en del imot for å si det sånn, men moro å prøve seg for å se hvor landet ligger. Men jeg synes vi har et spennende lag med mye unge folk, så jeg trur det lover bra for framtida. 

– Hvordan er livet på landslagssamling?

– Det er klart at det jo ikke er allverden av penger i landslagsbandyen, men jeg synes opplegg er veldig bra og gir en liten smakebit på profflivet. Vi bodde veldig bra, fikk god mat og utstyrsmessig får vi det vi trenger. I tillegg har jeg en snill arbeidsgiver så da ordner det seg med å dra avgårde på landslagssamling.

– Kamp på onsdag mot Sarpsborg. Blir det 2 poeng?

– Håper og trur det. Vi er godt forberedt og mener Sarpsborg er et mannskap vi skal kunne hamle opp med. De har to poeng  (slo Drammen) så langt og det er viktig å fortsette å holde de bak seg. Ferdighetsmessig har vi så langt vist at vi har noe å by på og jeg føler meg sikker på at vi kommer til å bli bedre utover sesongen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter