Øvrevoll Hosle 4 – 9 Mjøndalen

DSC_3613

Onsdagens serierunde mot nyopprykkede Øvrevoll Hosle ender med

Det er litt snø i luften og det blir liggende litt snø på isen, men ingen store utfordringer med spillet den første omgangen. Mjøndalen går opp i ledelsen etter 56 sekunder av kampen, men Bendik Sørensen Gunnerud, pasning fra Bendik Gommerud. Mjøndalen styrer det meste av spillet, men Øvrevoll Hosle kommer til noen sjanser når Mjøndalen blir passive i sin defensiv. Det virker som brytningspunktet for defensiven blir for lav. Mjøndalens andre mål kommer etter soloprestasjon av Gunnerud etter 18 minutter spilt. Eirik Aaslid spiller like etter frem Bendik Gommerud, som øker til 0-3 etter 21 minutter. Øvrevoll kommer til flere sjanser, også noen cornere, men Mjøndalen står i mot dette. Etter 32 minutter av Omgangen setter Tor Erling Tveter ballen i mål fra frislag fra rundt 18 meters hold, assist Johan Barbo. Det går ikke mer en 40 sekunder før Eirik Aaslid setter ballen i målet igjen etter pasning fra Mats Førde. Øvrevoll Hosle får flere sjanser og setter inn en redusering etter 38 mintter spilt. Johan Akselsen scorer 1-5 målet uten assist. Det siste som skjer i omgangen er at Gommerud vipper ballen inn foran mål, hvor Andrey Anufrienko setter inn pauseresultatet 1-6

Andre omgang starter som den første, Mjøndalen har mye ball og kommer til en corner-sjanse, Christoffer Askheim legger inn fra venstre hvor Gunnerud setter ballen i nettaket. Like etterpå blir Eirik Aaslid felt utenfor 17 metetern, hvor frislaget settes i mål av Anufrienko og stillingen er 1-8 etter 7 minutter av den andre omgangen. Ny corner for Mjøndalen, denne setter Nikita Veshchagin i mål etter pasning fra Aaslid. Like etter reduserer Eivind Thorne til 2-9 og Steven Russell til 3-9 etter 13 minutter spill. Mjøndalen blir stillestående og Øvrevoll Hosle kommer inn i kampen. Klabb og babb i Mjøndalens 17 meter ender med nok en redusering for Øvrevoll Hosle, 4-9 etter scoring fra Sigurd Furnes. Mjøndalen tar tilbake styringen i kampen og bygger opp med sitt eget spill. Øvrevoll Hosle kommer på kontringer, og får flere halvsjanser utover omgangen, men Mjøndalen står i mot. Den andre omgangen preges av mye feilpasninger og slurvete spill fra Mjøndalen. En god første omgang sørger for seier 4-9 og 2 poeng.

1-6 (Spillemål): 16 Andrej Anufrienko – Målgivende: 6 Bendik Gommerud
1-7 (Hjørneslag): 7 Bendik Gunnerud Sørensen – Målgivende: 22 Christoffer Askheim
1-8 (Spillemål): 16 Andrej Anufrienko – Målgivende: 7 Bendik Gunnerud Sørensen
1-9 (Hjørneslag): 88 Nikita Veshchagin – Målgivende: 21 Eirik Aaslid
2-9 (Spillemål): 18 Eivind Raaen Thorne
3-9 (Spillemål): 25 Steven Eidset Russell – Målgivende: 1 Simen Grytnes Clausen
4-9 (Spillemål): 27 Sigurd Asdal Furnes