NYTT TRENERTEAM KLART!

284102917_687971825858866_7715805282027943842_n

Vi startet uken med å takke Robert Arnesen og Bent Gommerud for sin innsats som trenere. Da er det ingenting som gleder mer enn å introdusere det nye trenerteamet før helgen!

For en stund tilbake ble det klart at Stian Paulsen og Ola Vigdal overtar hovedansvaret for MIF Bandy. Med seg får de også Jonas «Jojo» Petterson som vil bidra i trenerteamet, spesielt inn mot de yngre spillerne i troppen. Ola Vigdal er godt kjent for de alle brune bandy-hjerter, men som mange sikkert husker, måtte Ola legge skøytene på hylla forrige sesong, etter hodeskader. Han gikk derfor inn i trenerteamet med Gommerud og Arnesen etter nyttår, og imponerte stort med sin tilstedeværelse, taktiske ferdigheter og kommunikasjon fra trenerbenken. Vi gleder oss over at Ola vil fortsette å ta ansvaret i trenerteamet!Stian Paulsen er heller ikke et nytt bekjentskap, verken for det brune publikumet på Vassenga eller bandy-Norge generelt. Stian har vært en bauta som spiller i norsk bandy, og akslet den brune trøyen tilbake i 2002/2003 sesongen. Stian er derimot mest kjent som en målscorer og en smart playmaker med flere hundre kamper for Drammen Bandy. Han var også med å bidro for Konnerud Bandy i Eliteserien for noen år siden. Vi ønsker Stian hjertelig velkommen tilbake, og vi gleder oss masse til hans bidrag.

I tillegg, har MIF Bandy inngått et samarbeid med Mjøndalen Sportsklinikk som vil bidra til at alle spillere kommer i best mulig form til sesongen og holder seg skadefrie. Det første møtet med det nye trenerteamet er gjennomført, og A-laget er godt i gang med oppkjøringen. Det er enda ikke sommer, men vi gleder oss allerede til vinterens sesong.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter