NY SEIER MOT SKEID | SKEID – MIF 0-9 (0-2)

IMG_4865

MIF Bandy tok imot Skeid på Vassenga onsdag kveld. Skeids hjemmebane Voldsløkka kan ikke brukes til 11´er bandy og derfor ble en blank og innbydende Vassenga benyttet for å fullføre første halvdel av årets seriespill. MIF åpnet ruskete og slapt, men dro til slutt i land en overbevisende seier.Skeid har hatt en tøff sesong hittil, men skal på ingen måte undervurderes. Det var allikevel som om MIF-mannskapet hadde latt julefreden senke seg litt for mye. 1. omgang var av den ruskete, slappe og ineffektive sorten, men fine avslutninger av Dmitriy Osokin og Bendik Sørensen sørget for at bruntrøyene gikk til pause med en 2-0 ledelse. I pausen ble de brune enige om å kneppe opp noen hakk. Og dette ble også fulgt opp på isen. Alexander Serov skulle sette på 3, 4 og 5-0 innen 8 minutter av annen omgang. Serovs første satt i nettaket etter corner, mens nummer to og tre kom etter fine forarbeid fra Robin Cras og Osokin. Etter snaue kvarteret øker Joachim Skinstad ledelsen til 6-0 på corner. MIF ga seg ikke med dette, og Serov er frempå og setter to mål til, samtidig som Ola Vigdal også noterer seg på scoringslista med en fin scoring. Kampen ender 9-0 og Alexander Serov kåres til MIFs bestemann. Bruntrøyene tar med deg to nye poeng og en god følelse inn mot det tradisjonsrike 2. juledagsoppgjøret mot Solberg Bandy! Vi kommer tilbake med mer info før 2. juledag. I mellomtiden ønsker vi alle en riktig fin lille julaften