Nordre Sande og MIF inngår samarbeid

Mjøndalen Bandy og Nordre Sande Bandy har inngått en 3-årig samarbeidsavtale. Avtalen har som formål å videreutvikle bandysporten i de to klubbene gjennom ett felles utviklingsarbeid på spiller- leder og trener - siden
Andersen_Haslestad

Nordre Sande og MIF inngår samarbeid

02.10.2012

Mjøndalen Bandy og Nordre Sande Bandy har inngått en 3-årig samarbeidsavtale. Avtalen har som formål å videreutvikle bandysporten i de to klubbene gjennom ett felles utviklingsarbeid på spiller- leder og trener – siden

Mjøndalen Bandy skal for klubbene være Eliteseriesatsingen og det skal satses på Nordre Sande som ett 1.div lag. Videre så vil spillere fra Nordre Sande med særskilt lyst og ferdighet få mulighet til å kunne delta i treningsgruppa til Mjøndalen i kortere eller lengere periode etter avtale mellom de to klubbene.

Det er allerede klart at 3 spillere som var i Mjøndalen forrige sesong vil ikle seg den lysebklå drakten til Nordre Sande kommende sesong; Tom Andersen, John Richard Øen og Jan Didrik Ørmen ville alle være tilgjengelige for Nordre Sande sesongen 2012/2013. Motsatt vei kommer John Martin Kind som skal prøve seg i den brune drakta.

Ledere i Mjøndalen og Nordre Sande (Bilde: Sande Avis. Tom Andersen og Karl Einar Haslestad) ser frem til samarbeidet. Klubbene har gjennom mange år hatt ett fint samarbeid, nå blir det formalisert gjennom en avtale.

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter