Mjøndalen – Ullevål 7 – 5 (2 – 1)

Mjøndalen tok en viktig og etterlengtet seier mot Ullevål på Vassenga søndag kveld. Etter tre strak tap ble denne seieren godt mottatt av trenere og spillere. Nå ser laget frem til bonusrunden hvor Mjøndalen møter Ready (borte) og UIlevål (Hjemme)
mif-nyheter-fallback-5@2x

13.12.2009

Mjøndalen startet 1 omgang veldig bra og tok ledelsen 1 – 0 allerede etter 5 minutters spill ved Adam Rohr. I det 12 spilleminutt økte Alexander Cras Mjøndalens ledelse til 2 – 0. Mjøndalen førte spillet i store deler av denne omgangen, men Ullevål kom tilbake på slutten og reduserte til 2 – 1 etter 38 minutter ved Daniel Skrettingland.

Mjøndalen startet 2 omgang likt som 1 omgang og scoret to raske mål i det 50 og 51 minutt ved Robin Adolfsson.I det 64 minutt økte Robin Cras Mjøndalens ledelse til 5 – 2 etter ett glimrende skudd fra 25 meter. Mjøndalen mistet litt fokus på slutten av kampen slik at Ullevål kunne redusere to ganger helt på tampen av kampen. Men, Mjøndalen vant til slutt 7 – 5.

Mål Mjøndalen: Robin Adolfsson 2, Alexander Cras 2, Adam Rohr 2 og Robin Cras 1.
Mål Ullevål: Daniel Skrettingland 2, William Sjøberg 1, Erik Meier 1 og Jonas Gaare 1.

Utvisninger: Mjøndalen 20 Min og Ullevål 30 Min

Kommentar fra dagens ekspertpanel på tribunen: «Mjøndalen spilte en god kamp, men må unngå personlige feil i forsvaret som i dag resulterte i 3 unødvendige mål til Ullevål«.