Mjøndalen til semi’n

Mjøndalen vant 8 - 4 over Sarpsborg på bortebane i den andre kvartfinalen. Mjøndalen er nå klare for semifinale etter at de har vunnet over Sarpsborg 2 ganger i kvartfinalene. I semifinalen venter enten Stabæk eller Solberg.
mif_sarp

20.02.2011

Mjøndalen vant 8 – 4 over Sarpsborg på bortebane i den andre kvartfinalen. Mjøndalen er nå klare for semifinale etter at de har vunnet over Sarpsborg 2 ganger i kvartfinalene. I semifinalen venter enten Stabæk eller Solberg.

Kampen hadde ikke vart 1 minutt før Ole Blom snapper opp ett tilbakeslag fra Sarpsborg, Ole rundet ett par Sarpsborg spillere og satte ballen kontant i mål. 1 – 0 til Mjøndalen ! 3 minutter senere økte Mjøndalen til 2 – 0 ved Andre Andersen, bruntrøyene fikk en kanonstart på kampen. Etter 23 minutter kommer Markus Karlsson alene på kanten og satte ballen til side for keeper og førte Mjøndalen opp til en 3 – 0 seier. Sarpsborgs Christer Lystad reduserte til 1 – 3 på corner etter 41 minutter. Mjøndalen bli tildelt straffeslag i det 44 minutt og Sarpsborgs keeper redder forsøket, men Jonas Pettersson setter inn returen og fastsatte pauseresultatet til 1 – 4 til Mjøndalen.

Annen omgang ble en spennende affære for publikum på Sarpsborg Kunstis, men utover omgangen ble Sarpsborg spillerne frustrerte og pådro seg mange utvisninger. Mjøndalen utnyttet dette til det fulle og med mål av Andre Andersen, 2x jørn W Kristiansen og Lars Christian Sveen kunne Mjøndalen ta en komfortabel og fullt fortjent seier. Bruntrøyene kunne dermed juble for en semifinalplass.

Mjøndalen spilte igjen en taktisk god kamp, og alle gutta viste en fantastisk moral og arbeidsinnsats. Nå venter enten Satbæk eller Solberg i semifinalene. Dette får vi beskjed om sent mandag kveld, Solberg som seriemester får velge hvilket lag de vil møte i sin semifinale. Kanskje blir det loakloppgjør !!!

Kampfakta:

Sarpsborg – Mjøndalen 4 – 8 (1 – 4)
Sarpsborg Kunstis
100 tilskuere

Mål Mjøndalen: Andre Andersen 2, Jørn W Kristiansen 2, Markus Karlsson 1, Lars Christian Sveen 1, Ole Blom 1, Jonas Pettersson 1.
Mål Sarpsborg: Christer Lystad 3, Max Phersson 1

Utvisninger: Sarpsborg 80 min, Mjøndalen 40 min

Bilder: Fra Drammens Tidende