Mjøndalen til kvart’n

Det var kun teoretiske muligheter for at Mjøndalen skulle kvalifisere seg til kvartfinalene. Drammen måtte ta poeng fra Høvik og Mjøndalen måtte vinne over Ullevål. Og for en kveld; Drammen slår Høvik 5 - 2 og Mjøndalen slår Ullevål 8 - 5, dermed er bruntrøyene klare for kvartfinaler.
MIF_044

16.02.2011

Det var kun teoretiske muligheter for at Mjøndalen skulle kvalifisere seg til kvartfinalene. Drammen måtte ta poeng fra Høvik og Mjøndalen måtte vinne over Ullevål. Og for en kveld; Drammen slår Høvik 5 – 2 og Mjøndalen slår Ullevål 8 – 5, dermed er bruntrøyene klare for kvartfinaler.

Mjøndalen reiste inn til Oslo og Bergbanen med kun seier i blikket. Kampen måtte vinnes samtidig som kampen i Drammen ble fulgt med argus øyne. Mjøndalen slo Ullevål 8 – 5 og når sluttreresultatet fra Marienlyst kom kunne bruntrøyene slippe jubelen løs. Mjøndalen er klare for kvartfinalen !!!

Det var Ullevål som tok kommandoen i kampen og ledet 2 – 0 tidlig i kampen. Men etter ca 15 minutter reduserer Jørn Walther Kristiansen med ett skudd fra 70-80 meter. 10 minutter senere økte Ullevål ledelsen til 3 – 1, men derfra og ut omgangen var det Mjøndalen som kjørte. Mål fra Ole Blom, Jørn Walther og Jonas kunne Mjøndalen gå til pause med 4 – 3 ledelse.

Mjøndalen hadde mer eller mindre full kontroll i 2 omgang, og økte til både 5 – 3 og 6 – 3 ved henholdsvis Jørn Walther og Jonas. Ullevål reduserer 2 ganger før Jørn Walther og Robert setter Mjøndalens 2 siste mål.

Mål Mjøndalen: Jørn Walther Kristiansen 4, Jonas Pettersson 2, Ole Blom 1, Robert Arnesen 1

Kvartfinalen spilles fredag 18 februar, Søndag 20 februar og eventuelt mandag mandag 21 februar. Kvartfinalen 1: Ready – Ullevål. Kvartfinale 2: Sarpsborg – Mjøndalen

Lagene som spiller kvartfinaler er Ready, Sarpsborg, Ullevål og Mjøndalen. Solberg og Stabæk er direkte kvalifisert til semifinalene. Høvik og Drammen må spille kvalik for om fortsatt spill i Eliteserien med nr 1 og 2 fra 1. Divisjon (Øvrevoll Hosle og Snarøya)