Mjøndalen tapte skjebnekampen

Mjøndalen tapte den viktige kampen mot Høvik 11 - 7. Høvik er dermed i førersetet når det gjelder den siste sluttspillplassen, men 3 kamper gjenstår. Solberg SK ble også seriemester 3 runder før slutt, og vi gratulerer.
mif-nyheter-fallback-5@2x

19.01.2011

Mjøndalen tapte den viktige kampen mot Høvik 11 – 7. Høvik er dermed i førersetet når det gjelder den siste sluttspillplassen, men 3 kamper gjenstår. Solberg SK ble også seriemester 3 runder før slutt, og vi gratulerer.

Mjøndalen åpent kampen klart best på Høvikbanen og ledet en periode 3 – 0. Så slippes Høvik inn igjen i kampen og utlikner til 3 – 3, men Ole Blom gir Mjøndalen 4 – 3 ledelse rett før pause.

Mjøndalen starter 2. omgang som første og scorer 3 nye mål i starten av omgangen og leder 7 – 3, på dette tidspunktet ett halvt skøyteskjær i sluttspillet. Men fra det 60 minutt og resten av omgangen ble ett mareritt for Mjøndalen. Det som så ut som en kontrollert seier, ble en totalkollaps og hele 8 Høvik mål på rad resulterte i ett forsmedelig tap med 11 – 7.

Det gjenstår nå 3 kamper i Eliteserien 2010/2011, det er fortsatt muligheter å klatre på tabellen.

KAMPFAKTA:

Høvik – Mjøndalen 11 – 7 (3 – 4)

Mål: 0-1 (3.) Robin Adolfsson, 0-2 (19.) Ole Blom, 0-3 (20.) Nicolai Schau, 1-3 (29.) Evgeny Opytov, 2-3 (35.) Opytov, 3-3 (40.) Jarno Alatalo, 3-4 (43.) Blom, 3-5 (55.) John Richard Øen, 3-6 (56.) Markus Karlsson, 3-7 (59.) Jørn Walther Kristiansen, 4-7 (62.) Opytov, 5-7 (65.) Jonas Spjelkavik Andersen, 6-7 (73.) Tuomo Partanen, 7-7 (77.) Alatalo, 8-7 (80.) Sergey Gusev, 9-7 (83.) Opytov, 10-7 (86.) Ruslan Gusev, 11-7 (90.) Bastian Kvernland.

Utvisninger: Høvik 20 min. Mjøndalen 30 min.