Mjøndalen Stadion åpner 28 april

Hele MIF bidrar når Mjøndalen Stadion åpner 28 april, og denne dagen blir en festdag for alle i Mjøndalen.
Stadion2

Mjøndalen Stadion åpner 28 april

19.04.2012

Hele MIF bidrar når Mjøndalen Stadion åpner 28 april, og denne dagen blir en festdag for alle i Mjøndalen.

Det blir en times show før kampstart kl. 18 på åpningsdagen. – Da gjelder det å være tidlig ute, sier arrangementsansvarlig Tina Brock. Den dagen blir det helt fullt på stadion, så det er synd hvis mange kommer i siste liten og ikke får med seg showet. – Dersom folk kommer en halv time før kamp må de regne med kø. Portene åpner to timer før kampstart.

Hele MIF viser seg fram
Det har gått ut en invitasjon til alle gruppene i MIF om å bidra på åpningsshowet. Her skal bandy såvel som håndball være med. – Stadion tilhører jo hele klubben, ikke bare fotballen, så det var naturlig for oss å involvere alle. Vi skal klare å farge stadion brun. Dessuten blir dette et minne for livet for alle ungene som skal være med, sier Brock

Håper på en folkefest
Men det blir ikke bare et internt MIF-show denne dagen. Åpningsseremonien skal appellere til alle. Det blir overraskelser og aktiviteter for barn, maskoten Bruno skal møte folk for første gang og det blir live musikk med skikkelig trøkk i. Dessuten skal stadion offisielt åpnes, og det skjer på en høytidelig måte. – Vi skal jobbe på spreng for å få det meste klart til 28. april, men folk må nok regne med at småting kommer til å bli fiksa utover våren. Det som er det viktigste er at dette blir en festdag for hele Mjøndalen og hele kommunen. Her bør folk kjenne sin besøkelsestid.

Lysmaster

Bandygruppa tok en liten dugnad på den nye Stadion og tok ned de eksisterende lysmastene som nå vil få ett nytt hjem på naturisen på Vassenga. Dugnasdansvarlig, Tom Andersen, styrte dugnadsgjengen meget bra, og lysmastene er nå godt bevart på Vassenga. Vi ser frem til lysere kvelder på naturisen kommende vinter.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter