Mjøndalen – Stabæk 3-10 (1-4)

Det ble en blytung kveld for bruntrøyene på Vassenga søndag kveld da Stabæk var på besøk.
mif-nyheter-fallback-5@2x

27.11.2011

Mjøndalen holdt godt følge med Stabæk de første 20 minuttene og begge lag skapte noen gode målsjanser Men fra det 20 minutt fikk Satbæk uttelling på sine sjanser og tok ledelsen 1-0, 2-0 og 3-0 i løpet av en 8 minutters periode. Stabæk økte også til 4-0 før Mjøndalen klarte å redusere til 1 – 4 rett før slutt av første omgang.

Annen omgang kjørte Stabæk også store deler av og fikk god uttelling på sine målsjanser. Nye 3 mål fra blåtrøyene (for dagen orange drakter)  og 1 – 7 på måltavla var resultatet etter 68 minutter. Mjøndalen fikk også sine sjangser, men sleit med å få ballen i kassa. Stabæks keeper skal også ha sin del av æren for det ! Men sluttresultat på 3 – 10 var i overkant sett ut fra kampbildet.

Bruntrøyene må nå brette opp ermene og satsa knallhardt førstkommende onsdag da Ready kommer på besøk. Da vil vi se «passion» og 110% innsats offensivt og defensivt  fra alle gutta.