Mjøndalen – Ready 4 – 3

Mjøndalen tok i mot Ready på Vassenga Kunstis på søndag kveld, kampen ble en svært jevn match som i utgangspunktet begge lag kunne vinne. Men det var Mjøndalens 3 - målscorer Robert Arnesen som avgjorde kampen til Mjøndalens fordel i det 88 minutt.
mif-nyheter-fallback-5@2x

16.01.2011

Mjøndalen tok i mot Ready på Vassenga Kunstis på søndag kveld, kampen ble en svært jevn match som i utgangspunktet begge lag kunne vinne. Men det var Mjøndalens 3 – målscorer Robert Arnesen som avgjorde kampen til Mjøndalens fordel i det 88 minutt.

Laget fra Oslo Vest åpnet kampen klart best spillemessig, men det var Mjøndalen som skapte de største sjansene. Mjøndalen hadde ett skudd i stanga og var alene gjennom mot keeper men klarte ikke sette sjansene. Readys keeper hadde forøvrig en kjempekamp mellom stengene, og stod i veien for de fleste Mjøndalen sjansene. Ready tok ledelsen i det 17 minutt på straffe ved Jon Ljungberg, ett meget sikkertstraffeslag. Neste mål kom ikke før i det 44 minutt da Jørn Walther Kristiansen skyter / legger inn fra langt hold og ballen dupper i mål. 1 – 1 var resultatet til pause.

Ready tok igjen ledelsen i det 50 minutt ved en annen Ljunberg, denne gang med fornavn Felix. Ready fikk ikke nyte denne ledelsen lenge, for 30 sekunder utlikner Mjøndalen til 2 – 2 ved Robert Arnesen. Robert Arnesen spilte forøvrig en meget god kamp for bruntrøyene med iherdig innsats og målteft. I det 64 minutt gikk Ready igjen opp i ledelsen til 3 – 2, denne gang ved Richard Fritjofsson. 10 minutter senere var Robert Arnesen frempå igjen og utliknet for Mjøndalen, før han i det 88 minutt avgjorde kampoen til Mjøndalens fordel da han satte inn 4 – 3.

Med denne seieren er Mjøndalen opp på sluttspillplass etter at Høvik i dag tapte knepent mot Sarpsborg. Mjøndalen møter forøvrig Høvik førstkommende onsdag klokken 19:00 på Høvikbanen.