Mjøndalen – Ready 4 – 2 (3-1)

Mjøndalen tok i mot Ready i årets første hjemmekamp på Vassenga, en kamp Mjøndalsgutta til slutt vant 4 - 2. Etter ett forferdelig regnvær en lang periode gjorde banemannsklapet en fantastisk jobb for å få banen klar til kamp. Når kampen var ble blåst i gang kom også tåka til Vassenga, det ble en vanskelig kamp å spille og dømme for dommerne.
mif-nyheter-fallback-5@2x

15.11.2009

Mjøndalen tok i mot Ready i årets første hjemmekamp på Vassenga, en kamp Mjøndalsgutta til slutt vant 4 – 2. Etter ett forferdelig regnvær en lang periode gjorde banemannsklapet en fantastisk jobb for å få banen klar til kamp. Når kampen var ble blåst i gang kom også tåka til Vassenga, det ble en vanskelig kamp å spille og dømme for dommerne.

Mjøndalen tok ledelsen etter 15 minutter ved Lars Christian Sveen etter ett skudd fra hjørnet av 16 meteren. 10 minutter senere øker Alexander Cras Mjøndalens ledelse til 2 – 0 etter at han setter inn en retur på corner. Samme Cras øker til 3 – 0 etter 35 minutter hvor han kommer alene gjennom og får satt ballen til side for Readys keeper og i nettet. Ved dette tidspunktet så det ut som det skulle bli en komfortabel seier, men Ready er ett godt kjempende lag og hadde ikke planer om å gi seg. Ready reduserte til 1 – 3 på corner i det 41 minutt av kampen ved spiller nummer 3, Fredrik Hall. I det 73 minutt reduserte Ready nok en gang ved Johnny Hellstrøm. Mjøndalen økte ledelsen igjen i det 78 minutt på corner ved Tomi Niemikorpi.

Mjøndalen – Ready 4 – 2 (3 – 1)