Mjøndalen med sterk seier

Mjøndalen tok en sterk 4 - 3 (2 - 2) seier over Ullevål etter at Rolf Erik Borge satt inn ett straffeslag i det 89 minutt.
mif-nyheter-fallback-5@2x

18.01.2014

Mjøndalen tok en sterk 4 – 3 (2 – 2) seier over Ullevål etter at Rolf Erik Borge satt inn ett straffeslag i det 89 minutt.

Det var derimot Ullevål som tok ledelsen i kampen og ledet 1 – 0 allerede etter 2 minutter ved scoring av Erik Meier. Mjøndalen svarte rett etterpå da Jonas Pettersson tok ned en langball og alene med keeper gjorde han ingen feil.

KAMP­FAK­TA

MIF – Ul­le­vål 4–3 (2–2)
Vass­en­ga, 37 til­skue­re

Mål: 0–1 (2) Erik Mei­er, 1–1 (4) Jo­nas Pet­ters­son, 2–1 (30) An­ton Dahl­berg, 2–2 (33) Ola Ed­vard­sen, 2–3 (50) Da­ni­el Skret­ting­land, 3–3 (56) An­dre­as Ham­berg, 4–3 (89) Rolf Erik Bor­ge (str.).

Ut­vis­nings­mi­nut­ter: 20 til Ul­le­vål.

Mjøndalen spilte med følgende mannskap: Markus Kristiansen, David Bugge Olsen, Joakim Skinstad, Patrik Døhlen Holm, Alexander Cras, Jørn Walther Kristiansen, Ove Ronny Nørgaard, Erlend Solem, Anton Dahlberg, Martin Nørgaard, Eirik Aaslid, Gustav Purvin, Andreas Hamberg, Jonas Pettersson (Syk – spilte 1.omg).

Per Torolf Løstegård er forstatt skadet og Robin Cras sliter med sykdom – De er fortsatt usikre til neste kamp mot Sarpsborg søndag 19 Januar kl 18:00 på Vassenga.