Mjøndalen i gang med sesongen

Mjøndalen tok i mot storfavoritten Stabæk til sin første kamp i Eliteserien for sesongen. Bruntrøyene åpnet klart best og tok også ledelsen 1 - 0 ved Anton Dahlberg før 2 minutter var spilt.
mif-nyheter-fallback-5@2x

24.11.2014

Mjøndalen tok i mot storfavoritten Stabæk til sin første kamp i Eliteserien for sesongen. Bruntrøyene åpnet klart best og tok også ledelsen 1 – 0 ved Anton Dahlberg
før 2 minutter var spilt.

Mjøndalen fortsatte presset og skapte to meget store sjanser før 10 minutter var gått, men ballen ville ikke i mål. I stedet svarte ett effektivt Stabæk lag og utliknet til 1 – 1 ved Henrik Brune, og Stabæk økte til 2 – 1 etter 15 minutter ved Bjørn Buskvist. Mjøndalen utliknet til 2 – 2 ved Erik Wam etter 30 minutter spill, før Stabæk fastsatte pauseresultet til 2 – 3 ved Nikolai Jensen etter 43 minutter. Første omgang var forholdsvis en jevn affære hvor Mjøndalen var fullt på høyde med favorittene fra Bærum.

Annen omgang var mer eller mindre dominert av Stabæk, og etter at de økte sin ledelse til 4 – 2 gikk lufta litt ut av bruntrøyene. Stabæk fortsatt sitt hurtige angrepspill og ga seg ikke før sluttresultatet var 7 – 2 til Stabæk.

Kampfakta:

Mål Mjøndalen: Anton Dahlberg og Erik Wam
Mål Stabæk: Bjørn Buskvist 2, Nikolai Jensen 2, Henrik Brune,  Fredrik Randsborg, Andreas Ingemrasson.

Utvisninger: Mjøndalen 40 min og Stabæk 30 min.

Mjøndalen stilte med følgende lag: Markus Kristiansen,     Joakim SKinstad, Per Torolf Løstegaard, Alexander Cras, Bendik Sørensen, Espen Wam, Patrik Holm, Lars Chrisian Sveen, Ove Ronny Nørgaard, Anton Dahlberg, Martin Nørgaard, Eirik Aaslid, Rolf Erik Borge og Erik Wam.