Mjøndalen – Høvik 11 – 6 (7 – 4)

Mjøndalen tok en solid 11 - 6 seier over Høvik. Mjøndalen åpnet kampen best og tok ledelsen allerede etter ett minutt, men Høvik hang godt med de første 20 minuttene før Mjøndalen tok over resten av kampen.
mif-nyheter-fallback-5@2x

16.01.2013

Mjøndalen tok en solid 11 – 6 seier over Høvik. Mjøndalen åpnet kampen best og tok ledelsen allerede etter ett minutt, men Høvik hang godt med de første 20 minuttene før Mjøndalen tok over resten av kampen.

Fem mål av bruntrøyene på de siste 20 minuttene av første omgang var avgjørende og Mjøndalen kunne gå med en solid 7 – 4 ledelse til pause.

Mjøndalen hadde også god kontroll gjennom annen omgang, og bruntrøyene ga seg ikke før det stod 11 – 6 på kampuret.

Mål Mjøndalen: Jonas Pettersson 3, Andrei Anufrienko 3. Johannes Siirtola 2, Alexander Cras 1, Jørn Walther Kristiansen 1, selvmål 1