Mjøndalen – Drammen 4 – 3 (2 – 0)

Mjøndalen tok en meget viktig 4 - 3 seier mot Drammen på Vassenga fredagskveld. Med denne seieren avanserte bruntrøyene 1 plass på tabellen, og har nå god margin for å klare sluttspillplass.
mif-nyheter-fallback-5@2x

07.01.2013

Mjøndalen tok en meget viktig 4 – 3 seier mot Drammen på Vassenga fredagskveld. Med denne seieren avanserte bruntrøyene 1 plass på tabellen, og har nå god margin
for å klare sluttspillplass.

Kampen startet litt tamt fra begge lag, og de eneste sjansene det første kvarteret var ett par resultatløse cornere til hvert av lagene. Etter ca 20 minutters spill
kaster Mjøndalens keeper langt mot Alexander Cras som kom alene mot Drammens keeper og satte ballen sikkert i mål. Mjøndalen kjørte kampen på dette tidspunktet og
13 minutter senere økte Jonas Pettersson Mjøndalens ledelse til 2 – 0, som også ble pauseresultatet.

3 minutter ut i annen omgang økte Mjøndalen til 3 – 0 da Vadim Chernov får ballen innenfor Drammens 16 meter og skyter ballen sikkert i mål. I stedet for å avgjøre
kampen slapp Mjøndalen Drammen inn i kampen og to reduseringer fra henholdsvis Fredrik Hansson og Christoffer Norgren ble det i stedet stor spenning i kampen.
I det 86 minutt økte Andrei Anufrienko Mjøndalens ledelse til 4 – 2 og kampen så ut til å være avgjort. Men Drammen scoret igjen på corner i det 88 minutt og reduserte
til 4 – 3. Minuttet senere fikk Drammen ny corner, men den gikk til side for mål slik at bruntrøyene vant en knepen seier over Drammen.

Neste kamp er mot Stabæk førstkommende onsdag klokken 19:00 på Stabekkbanen.