Mjøndalen – Drammen 3 – 4 (2 – 2)

Mjøndalens serieåpning gikk ikke som forventet, og det ble ett knepent tap mot Drammen. Drammen ser ut til å ha gjort det for vane i score helt på slutten, så også i dag da de satte inn seiersmålet rett før slutt
19_spo_bandy1

16.11.2011

Det var derimot Mjøndalen som førte kampen, og spilte til tider ut Drammen på Vassenga. De første 30 minuttene fikk Drammen nesten ikke låne ballen, og Mjøndalen tok ledelsen allerede etter 3 minutter ved Robin Cras. Etter 15 minutter spilt økte Mjøndalen til 2 – 0 ved Henrik Brosø, dette etter en retur på corner. Så i perioden mellom det 34 og 38 minutt fikk Mjøndalen 3 utvisninger på rad (ett par av den tvilsomme sorten), dermed fikk Drammen mer rom og klarte å utlikne Mjøndalens ledelse etter scoringer  Kjetil Hartz og Christian Ronten.

Starten av annen omgang er relativ jevn en periode og etter 70 minutter gikk Drammen opp i en 3 – 2 ledelse, Mjøndalen utliknet 10 minutter senere ved ett ordentlig kremmerhus fra evigunge Per Willy Holstad. Mjøndalen presset på utover omgangen og skapte flere store sjanser, men klartre ikke få hull på byllen. I det 87 minutt får Drammen en sjanse ut fra ingenting og Morten Engen får stå helt alene å satte ballen enkelt i mål.

Dagens mann må være Drammens keeper, Johan Wikgren, som hadde 2 strafferedninger og vartet opp med flere andre gode redninger.

Positivt for Mjøndalen er at spillet satt bra, laget kjempet godt sammen og skapte flere store sjanser.