Mjøndalen – Drammen 3 – 4 (1 – 1)

Drammen Bandy tok en fortjent seier over Mjøndalen, de ville mer og jobbet hardere enn bruntrøyene i denne kampen.
mif-nyheter-fallback-5@2x

26.11.2009

Allerede ett 5 minutters spill tok Drammen Bandy ledelsen 1 – 0 ved Per Willy Holstad. Per tok ned en langpasning i bakrommet og gjorde ingen feil alene mot Mjøndalens keeper. I det 37 minutt av kampen utliknet Mjøndalen til 1 – 1 ved lagets toppscorer Lars Christian Sveen, dette etter ett skudd fra 30 meter. Dette var forøvrig Sveen’s 4 mål for sesongen.

2. omgang var kun 1 minutt gammel da Drammen ved Eirik Egge Johansen tok ledelsen 2 – 1. 8 minutter senere gjorde Mjøndalen ett selvmål og Drammen ledet 3 – 1. I det  71 minutt reduserte Mjøndalen til 2 – 3 på corner ved Jørn Walther Kristiansen. Mjøndalen var ved dette tidspunkt inne i en god periode og de brune iskrigerne øynet en sjangse for poeng. Dette ble dessverre stoppet av Drammens 2-mål scorer, Eirik Bugge Johansen, da han i det 77 minutt økte Drammens ledelse til 4 – 2. Det hjalp ikke for Mjøndalen at Jørn Walther Kristiansen satte inn sin andre corner for dagen, Mjøndalen tapte til slutt 4 – 3.