Mjøndalen 6 – 5 Stabæk

332077209_1127750951251375_1096703489968107886_n

Etter en pause fra kamper pga kulde og sprekker i isflatene rundt omkring var det igjen klart for eliteserierunde. Runde 13 mellom Mjøndalen og Stabæk startet med et tidlig mål for Mjøndalen etter at Nikita Veshchagin skyter ballen i krysset fra skrå vinkel etter pasning fra Alexander Serov. Matchen bølger frem og tilbake før Tobias Mofjell utlikner etter pasning fra Henrik Remo. Like etter øker Mjøndalen ledelsen igjen ved Andrej Anufrienko, pasning fra Jesper Lenes-Johansen. Stabæk har mest ball og styrer det meste av spillet, men Mjøndalen forsvarer seg godt og holder unna helt til Nikolai Jensen etter pasning fra Markus Fremstad. I denne delen av omgangen tar Stabæk over og setter inn 2 scoringer til før pause, Jensen og Bergwall med hver sin scoring.

Den andre omgangen er såvidt i gang når Alexander Serov tetter gapet og reduserer til 3-4 etter pasning fra Veshchagin. Samme Serov bommer en 100% sjanse alene med keeper like etter og Mofjell kan i stede øke ledelsen for Stabæk etter soloprestasjon igjennom Mjøndalen sitt lag. Herifra og ut blir det tett, Mjøndalen legger alt i potten og det ser ut som de vil litt mer enn bortelaget på slutten av kampen. Mjøndalen kommer inn i kampen igjen og kriger til seg de tre siste målene i kampen, Veshchagin, Eirik Aaslid og Serov scorer hvert sitt mål. Jubelen står i taket når Serov setter en corner i nettaket på overtid på Vassenga.

Mål:
1-0 (Spillemål): 88 Nikita Veshchagin – Målgivende: 10 Alexander Serov
1-1 (Spillemål): 77 Tobias Tinius Mofjell – Målgivende: 75 Henrik Berg Remo
2-1 (Spillemål): 16 Andrej Anufrienko – Målgivende: 8 Jesper Lenes-Johansen
2-2 (Spillemål): 9 Nikolai Rustad Jensen – Målgivende: 49 Markus Ingvaldsen Fremstad
2-3 (Hjørneslag): 9 Nikolai Rustad Jensen – Målgivende: 80 Herman Hole
2-4 (Spillemål): 13 Simon Erland Sander Bergwall
3-4 (Spillemål): 10 Alexander Serov – Målgivende: 88 Nikita Veshchagin
3-5 (Spillemål): 77 Tobias Tinius Mofjell
4-5 (Spillemål): 88 Nikita Veshchagin – Målgivende: 10 Alexander Serov
5-5 (Spillemål): 21 Eirik Aaslid – Målgivende: 88 Nikita Veshchagin
6-5 (Hjørneslag): 10 Alexander Serov – Målgivende: 21 Eirik Aaslid