Mjøndalen 5 – 6 Sarpsborg

273157233_10157957804561853_8545366216335637000_n

Det ble et knepent tap på Vassenga onsdag kveld.

Sarpsborg åpnet best og ledet 2-0 etter 17 minutter, kampen var jevnspilt i denne perioden, selvom Sarpsborg hadde mest ball. Mjøndalen melder seg på og reduserer og utlikner til 2-2 etter 33 minutter spilt. I denne perioden får Mjøndalen orden på defensiven og det eneste Sarpsborg får til er å utfordre på kantene. Like før pause går Mjøndalen opp i ledelsen for første gang i kampen og pauseresultatet blir 3-2 i favør hjemmelaget.

Andre omgang starter som den første og det går 16 minutter av omgangen før Sarpsborg utlikner. Mjøndalen vil det annerledes og går igjen opp i ledelsen, før de øker ledelsen til 5-3 med 20 minutter igjen å spille. Med 8 minutter igjen på klokka reduserer Sarpsborg nok en gang, etter at Mjøndalen har hatt en kjempesjanse til å punktere kampen, men ballen treffer stolpen. Sarpsborg utlikner like etter og stillingen er nå 5-5 med 6 minutter igjen på klokka. På overtid scorer Sarpsborg igjen og vinner til slutt kampen 6-5. En jevnspilt og fin bandykamp som for Mjøndalen sin del blir poengløs.