Mjøndalen 5 – 4 Røa

318627571_10158471947666853_5552055858699495786_n

Med tekniske problemer på ismaskinen på Vassenga, måtte kampen flyttes. Enorm takk til Solberg Bandy som hiver seg rundt og stiller opp, slik at vi får gjennomført denne kampen.

Kampen startet med lett snø i luften, men ingen ting som påvirket spillet. Mjøndalen kom best i gang og Eirik Aaslid satte ballen enkelt i mål alene med Røa sin målvakt. Dette etter en flipp fra Eirik Andersen. Mjøndalen fortsetter å sette på press på gjestene frem til det er spilt rett over 10 minutter av omgangen. Nikita Veshcagin dribler seg igjennom i midten før han setter en pasning på køllebladet til Andrej Anufrienko, som skytter ballen i krysset på direkten fra 20 meter. Etter 14 minutter blir Alexander Serov ulovlig hindret inne i Røa sin 17 meter, hvor han senere setter straffen selv, sikkert bak Røa sin målvakt. Røa kommer mer med i kampen når Mjøndalen får et par utvisninger som både publikum og hjemmelaget ikke forsto veldig mye av. Røa kommer rundt på kanten og spiller ballen 45 grader inn foran Mjøndalen sitt mål, denne setter Eirik Andersen i eget mål, og stillingen er 3-1 etter 26 minutter. Røa reduserer en gang til før pause med Jonny Markus Westberg etter pasning fra SimenAksland Møller. Lagene går til pause på stillingen 3-2

Røa kommer best i gang i 2. omgang og utlikner til 3-3 på corner fra Simon Scott, pasning fra Haakon Mæhlum Johansen. Kampen bølger frem og tilbake samtidig som det snør mer og mer, det blir en del lange baller fra begge lag, og kampen er helt åpen. Røa går opp i ledelsen for første gang i kampen etter 33 minutter spill av den andre omgangen, denne gangen på straffeslag, Kapteinen Eskil Hjort setter ballen knallhardt i taket, utagbart for Mjøndalen sin målvakt. Mjøndalen melder seg virkelig på etter en timeout, men et sjansesløseri uten like i en periode av kampen som er avgjørenden for utfallet. Anufrienko kommer igjennom etter 37 minutter av omgangen og gjør ingen feil i det han utlikner til 4-4. Noen minutter senere setter Veshchagin sitt andre for kampen etter pasning fra kaptein Christoffer Askheim. Mjøndalen går igjen opp i ledelsen 5-4, noe som også blir sluttresultatet.

Mjøndalen sin beste spiller for kvelden ble kåret av Olsen på hjørnet, og får med seg et gavekort. Mjøndalens beste spiller Pete Pättiniemi

Vil vil igjen rette en stor takk til Solberg Bandy som hiver seg rundt og skaffer det som skal til for å kunne gjennomføre kampen.