Mjøndalen 5 – 2 Høvik

IMG_6592_redigert

Mjøndalen og Høvik møttes søndag ettermiddag til eliteserieoppgjør på Vassenga kunstis. Denne helgen har vært preget av mye nedbør i form av både snø og yr, og intet annet ventet når kampen ble blåst i gang 16:00. Banemannskapet på Vassenga jobbet iherdig for best mulig forhold, men isen ble fort vanskelig å føre ball på og det ble et oppgjør som var preget av lange baller og mye kriging. Lagene kom fra hver sin kamp i runden før, hvor begge forventet poeng. Mjøndalen vant greit 9-4 over Øvrevoll Hosle, mens Høvik tapte 8-7 på overtid av kampen. Høvik kom til Vassenga og gjorde forsøk på å spille ball på isen allerede fra start, men fant tidlig ut at det var for stor risiko og føre ball på isen. Den første omgangen var preget av kontringer og brudd på på hverandres kontringer og brudd. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Mjøndalen.

Den andre omgang ble dessverre ganske lik som den første og det ble 45 minutter preget av av lange baller og mange sjanser for begge lag. Mjøndalen vinner til slutt 5-2 etter å ha fått et forsprang på 3-1 etter 34 minutter av den andre omgangen. Herifra og ut hadde Mjøndalen grei kontroll, men Høvik fikk en god sjanse og reduserte til 4-2 etter 40 minutter. Mjøndalen øker ledelsen igjen 2 minutter senere og kontrollerer kampen inn til seier.