Mjøndalen 3 – 5 Ready

A7408460

Ready er kveldens motstander på Vassenga. Det er snø i lufta, men det løyer noe rett før kampstart og forholdene ser ut til å være greie. Lagene har hver sin del av den første omgangen hvor den midtre delen av omgangen tilhører Ready, mens Mjøndalen kommer tilbake og er mer med i avslutningsminuttene av de første 45 minuttene. Pauseresultatet var 2-2, noe som speiler omgangen under ett.

Snøværet tar seg kraftig opp og spillerne møter tett snødrev i begynnelsen av omgangen. Ready setter retning for omgangen rett etter avslag. Et langskudd som verken målvakt Lauritzen eller publikum ser noe av. Skuddet går i mål og Ready tar ledelsen. Ready er frempå og scorer nok et mål. Klabb og babb som igjen Ready er mest frempå. Mjøndalen kommer passivt ut fra hvilen og ligger under med 2 mål. Den andre omgangen blir en kamp om hvem som vil mest og gir mest i duellene. Mjøndalen kommer tilbake en gang og reduserer til 3-4, men det er Ready som skal score det siste målet og sluttresultat 3-5.

Den andre omgangen var preget av flere stopp i spillet fra dommerne, hvor det ble diskutert hva de ville gjøre i det kraftige snøværet. Det ender med at den andre omgangen deles i to, slik at banemannskapet får unna noe av snømengdene på banen. Vi gratulerer Ready med en sterk innsats som i dag skulle til for å vinne under dagens forhold.