Kvartfinale #2 Mjøndalen 9 – 3 Sarpsborg

_A741648-Enhanced-NR

Pete Pättiniemi sto som en mur i mål, og Alexander Serov med 3 scoringer og en assist var viktige brikker i fredagens seier mot Sarpsborg.

Etter knepen seier i Sarpsborg i første kvartfinale var det fredag kveld duket for andre oppgjør. Mjøndalen tok i mot et revansjesugent Sarpsborg på en snøtung Vassenga. Den første omgangen ble spilt på en is som tillot et spill på isen fra begge lag.

Kampen starter jevnt hvor begge lag kjenner på hverandre og kampen har et forholdsvis høyt tempo. Det er sjanser begge veier hvor det er Mjøndalen som setter de i mål bak en god Eliasson i Sarpsborg sitt mål. Mjøndalen tar ledelsen og fører denne frem til pause med resultatet 5-1 til Mjøndalen.

Det er Mjøndalen som kommer best i gang også i andre omgang hvor spilleforholdene blir noe dårligere og kampen preges av lange baller begge veier. Det blir en kamp om å vinne dueller. Sarpsborg er gode i denne delen av spillet, men lykkes ikke med å score på en fantastisk Pättiniemi i mål, og et godt defensivt forberedt Mjøndalen.

Mjøndalen leder nå 2-0 i kamper før neste kamp borte i Sarpsborg Søndag kl 16:00