Klart for Leksands Sparebank Cup 2019 i Rättvik

Etter en godt gjennomført treningsleier i Vänersborg 5. oktober gjør troppen seg klar for høsttradisjonen - Leksands Sparebank Cup i Rättvik. MIF Bandy møter vertsklubben IFK Rättvik og Gustavsberg IF i gruppespillet.
pulje-rattvik

Klart for Leksands Sparebank Cup 2019 i Rättvik

08.10.2019

Etter en godt gjennomført treningsleier i Vänersborg 5. oktober gjør troppen seg klar for høsttradisjonen – Leksands Sparebank Cup i Rättvik. MIF Bandy møter vertsklubben IFK Rättvik og Gustavsberg IF i gruppespillet.

Lørdag 5. oktober kl 06.45 dro MIF Bandy til Vänersborg for å lagets to siste isøkter før helgens treningscup i Rättvik. Laget gjennomførte to isøkter for å være best mulig rustet til kampene i Rättvik. Formiddagsøkten bestod av spillrelaterte øvelser, mens kveldsøkten var en ren internmatch for å bygge relasjoner i de offensive og defensive lagdelene. Det var en sliten, men fornøyd gjeng som ankom Mjøndalen sent lørdag kveld. 

Denne uken kjøres det en litt lettere treningsuke, før laget retter snuta mot Rättvik på torsdag. 
I gruppespillet møter Mjøndalen verstklubben IFK Rättvik i første match, som ser ut til å bli et topplag i årets Allsvenskan (nivå 2). I gruppen til MIF finner vi også Gustavsberg IF som spiller i Divisjon 1 (nivå 3). 

Ut i fra puljespillet spilles det plasseringsmatcher og sluttspill fra lørdag ettermiddag og søndag. Det er en spent og sulten tropp som gleder seg til å spille matcher igjen og det blir spennende å se om et MIF-lag med mange nye anskikter kan slå fra seg allerede i helgen!

Vi ønsker gutta lykke til!

Fredag 11. oktober kl.09.30 | IFK Rättvik – MIF Bandy
Lørdag 12. oktober kl. 08.30 | MIF Bandy – Gustavsberg IF

Plasseringspill/sluttspill lørdag og søndag.
Andre norske lag som deltar er SSK, Ready, Ullern og Ullevål. 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter