Jenisej trio til Mjøndalen

Mjøndalen Bandy fortsetter samarbeidet med en av verdens beste bandyklubber gjennom tidende, legendariske Jenisej fra Russland
Roman-Kramorenko

Jenisej trio til Mjøndalen

29.05.2017

Mjøndalen Bandy fortsetter samarbeidet med en av verdens beste bandyklubber gjennom tidende, legendariske Jenisej fra Russland

Det er nå klart at tre spillere fra Jenisej kommer til Mjøndalen foran  2017/2018 sesongen og vil spille for bruntrøyene.

Fra det sportslige utvalget i Mjøndalen har Tor Tveter fått gjennom en god avtale for Mjøndalen for å låne disse spillerne fra Jenisej. Mjøndalen er svært takknemlig for velvilligheten Jenisej har vist. 

Roman Kramorenko og Vadim Rusin

  

Roman og Vadim er i satsingsgruppen til Jenisej, og den russiske storklubben har store planer for fremtiden til disse spillerne. Det er gledelig at Jenisej nå låner ut disse to spillerne kommende sesong til Mjøndalen Bandy. Begge spillerne har utmerket seg på Jenisej 2 forrige sesong og Mjøndalen Bandy har store forhåpninger for disse spillerne.

Andrej Anufrienko

Andrej er en gammel kjenning som spilte i Mjøndalen i sesongen 2012/2013. Han har spilt for Jenisej 2 fra 2008 – 2012 og spilte 93 kamper og scoret 70 mål for klubben. Etter sesongen i Mjøndalen vendte Andrej hjem til Jensisej 2 og spilte der i påfølgende sesong. Så tok Andrej turen til Sverige og spilte der to sesonger, før han gikk til russisk første divisjon og spilte for Sayan hvor han spilte 32 kamper og scoret 27 mål.

Vi ønsker Andrej velkommen tilbake til Mjøndalen.

Alle tre spillerne vil trene med Jenisej frem til Oktober 2017, og de kommer da til Mjøndalen – og deres første opptreden i i den brune drakta er I Rättvik Cup i midten av oktober.

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter