Høvik – Mjøndalen 3 – 7 (1 – 2)

Mjøndalen tok i kveld en viktig 7-3 seier borte mot Høvik. Mjøndalen presset Høvik høyt i banen for å unngå igangsettingen fra Høviks hurtigtog, dette trekket fungerte bra men det var Høvik som først tok ledelsen i kampen
mif-nyheter-fallback-5@2x

05.12.2012

Etter ca 15 minutters spill fikk Høvik straffeslag, Markus reddet skuddet fra Opytov ut til corner. På den påfølgende corneren scoret Opytov og Høvik tok ledelsen 1 – 0. 7 minutter seinere fikk Mjøndalen corner og Mjøndalens skarpskytter, Jørn Walther Kristiansen, sørget for balanse i regnskapet. Etter 33 minutter tok Mjøndalen ledelsen, igjen på corner ved Jørn Walther Kristiansen. Mjøndalen presset Høvik høyt på banen og skapte flere store sjanser i omgangen som burde vært omsatt i mål.

Mjøndalen startet derimot 2.omgang forrykende og etter 2 minutters spill av omgangen fyrte Alexander Cras av ett skudd som gikk rett i mål. To minutter seinere var Andrei Anufrienko frempå og økte Mjøndalens ledelse til 4 – 1. Høvik reduserte til 2 – 4 ved Opytov som gikk gjenom hele forsvaret til Mjøndalen og rundet keeper og satte ballen inn i ett åpent mål. Etter 20 minutters spill av annen omgang kom Erik Wam frempå på høyresiden av 16 meteren og klinka ballen rett i kassa, 5 – 2 til Mjøndalen. Høvik reduserte til 3 – 5 ved Alfertyev etter retur på corner. Mjøndalen hadde på dette tidspunktet full kontroll av kampen, og avsluttet med to scroinger til ved henholdsvis Andrei Anufrienko og Jonas Pettersson.

En god kamp av bruntrøyene på Høvikbanen, nå ser vi frem mot Ready førstkommende søndag kl 18:00 på Gressbanen.

Mjøndalen stilte med følgende lag:  Markus Kristiansen, Joakim Skinstad, Alexander Cras, Andrei Anufrienko, Erik Wam, Patrik Døhlen Holm, Jørn Walter Kristiansen, Ove Ronny Nørgaard, Joakim Åberg, Stian Larsen, Martin Nørgaard, Robin Cras, Eirik Aaslid, Vadim Chernov, Johannes Siirtola, Jonas Pettersson