Hamar – Mjøndalen 8-5 (4-3)

Mjøndalen skuffet stor på Hamar og tapte til slutt 8-5 etter at det stod 4-3 til Hamar til pause.
mif-nyheter-fallback-5@2x

18.12.2016

Hamar tok ledelsen 1-0 tidlig i kampen og Mjøndalen klarte å utlikne denne ledelsen kort tid etter. Så kommer en dårlig periode av bruntrøyene og Hamar scorer tre ganger før Mjøndalen klarer en liten sluttspurt i førsteomgang og scorer to på slutten.

Praten i pausen hjalp heller ikke for det var Hamar som scorte de første målene i annen omgang, og hadde god kontroll på kampen. Bruntrøyene var ikke med i dagens kamp og Hamar vant fullt fortjent !

Mjøndalens mål ble scoret av Jørn W Kristiansen 2, Robin Cras 2 og Eirik Aaslid.

Nå venter Stabæk i neste runde førstkommenda onsdag før 2. juledags kampen mot Solberg på Solbergbanen.