Gott i gang med is trening.

Gutta har sen en god stund tillbake vært i gang med is trening. Deilig att kommer på is etter en lang og hard barmark sesong.
mif-nyheter-fallback-5@2x

Gott i gang med is trening.

22.09.2009

Gutta har sen en god stund tillbake vært i gang med is trening. Deilig att kommer på is etter en lang og hard barmark sesong.

Tomi er gott i gang med att lede årets MIF lag. Skal bli meget spennende att følge med på vad han får til med våres meget unge lag der vi har en snitt alder på 22 år. Gutta har kjørt fem pass i uken nå og barmarken i år har vært litt ulik den vi hatt dom tidigere åren. Sen har Tomi også lagt in en god del teori med spillene,han har mye bra erfarenheter med seg bl.a från åren i IFK Vänersborg. Ett veldigt strukturert og velorganisert lag! Vi har allerede på rink begynnt og trene in en ny måte og spille og tenke på. Men ting tar tid og jeg trur ikke vi ska førvente oss før mye før tidligt. Men det er riktigt vei att gå før att få utvikle ett såpass ungt mannskap som vi har.

 

Nå har gutta dobble is pass ett par uker innen vi vender ner mot Surte og den første av tre trenings opphold. Vi skall også spille våres første treningskamp mot GAIS,med gamle MIF spilleren Mikael Eklöf i stallen. Det blir en knall tøff start då GAIS regner med att bli ett topp lag i år. Dom har allerede i år vunnet mot bla Gripen 6-3 og Stabæk 3-0. Gamle Vänersborg treneren Magnus Nordin och førra svenska förbundskaptenen Kenth Hultqvist har tagit øver trener rollen i klubben.

Får beklage min dåliga norska,har før lengst konstatert att min svenska er lika illa! Så dette får ni lære er att leve med,mye svorsk!

// Johan

ar

 

 

 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter