Gamlegutta nærmer seg finalen

Ullevål tok ledelsen, men de brune hadde ellers grei kontroll i kampen der Norway cup-legenden Brede Solberg gjorde comeback etter skade og satte inn to mål.
Hans_aleine_mot_keeper

27.01.2012

MIF Old Boys – Ullevål Old Boys 12-4 (7-2)
Mål:
Hans Simensen (6), Brede Solberg (2), Tom Andersen, Stian Kristiansen, Tore Walter Kristiansen og Frank Myrvang

Sila sto som vanlig en god kamp i mål, men plukke ut den første ballen av buret allerede etter et par minutter. Gutta hadde litt problemer med å plukke unna returene fra Bent i denna kampen (så kan man jo argumentere at han kanskje heller burde holdt ballen i steden for å gi retur hele tida, men det får vi heller ta på avslutningsfesten). Uansett lot ikke hjemmelaget seg stresse og både utlikninga og ledermålet kom like etterpå. Ullevål (som ikke hadde problemer med trengsel på innbytterbenken) reduserte til 3-2, men deretter var det liten tvil om hvem som førte kampen. Til pause sto det 7-2 etter at bla Brede satte inn et skudd fra rimelig langt hold og Hans trilla inn et ferdigscora mål etter glimrende jobb fra aktivitetsleder Andersen.

Den korte pausa gikk med til å innføre Frank i noe av sportens barnelærdom: alltid å ha øyekontakt med sine medspillere, samt å ikke snu ryggen til spillet og blokkere lagkameraters pasninger etter at han var så udugelig å la seg treffe i baken av en pasning fra Hans.

Etter hvilen blei det stort sett en transportetappe. Det var tidvis godt om rom å boltre seg i og med litt mer nøyaktighet i den berømte siste pasningen kunne fort differansen vært større enn 12-4 da dagens meget habile dommerduo (som forøvrig blei smurt med varm toddy og vafler før kampstart) blåste av.

Aktivitetslederen (for anledninga i sine kledelig røde landslagsstrømper) var godt fornøyd med kampen og det som nå ser ut til å være en plass i finalen: «Vi kan nå senke skuldrene og slippe å ligge urolige og rastløse natta før kamp og tenke på arbeidsoppgavene.»