Første stikk til Solberg

mg0657

Første kvartfinale ble spilt onsdag kveld i Ælva. Bruntrøyene slet med å komme opp på nivå og Solberg Bandy vinner fortjent 4-0, og leder dermed kvartfinaleserien 1-0.

Solberg Bandy – MIF Bandy | 4-0 (2-0)

NM-sluttspillet braket løs onsdag kveld, med første kvartfinale mellom SSK og MIF. Både temperatur og vær, gjorde at alt lå til rette for en underholdende og spennende start på sluttspillet. MIF stilte uten Ola Vigdal, Nikita Sitnikov og Kristian Juvet, og tilbake fra skade var Eirik Aaslid.

Kampen startet i et nokså rolig tempo, og det var tydelig at det var spenning og litt ekstra nerve hos begge lag. Begge lag skaper noen sjanser, men uten uttelling. En tett og hard defensiv fra begge lag, tydet på at mye stod på spill. I det 23 minutt skulle derimot kampen åpne seg noe mer. Sondre Kristoffersen blir spilt frem alene mot MIFs burvokter William Falch, men blir hindret i boksen. Dommer signaliserer for straffe og utvisning. William redder straffen og først på returen er bruntrøyene og avverger.
Derimot skulle SSK utnytte undertallet hos MIF. Kun 2 minutter etter straffen vippes en ball på tvers av feltet til MIF. På bakerste stolpe får Kristoffersen stå alene og lure inn 1-0. Og det skulle løsne litt for SSK, som 5 minutter senere er på farta igjen. Kristoffersen blir spilt fri alene igjen, og er sikker alene mot William. 2-0 er et faktum.

Etter to raske scoringer våkner bruntrøyene noe og begynner å skape et trykk på SSK. Dette resulterer i at MIF får tildelt straffeslag kun noen minutter før pause. I likhet med SSK blir det med forsøket. Ole Tobia Fevang i Solberg-målet redder straffen og lagene går til pause på 2-0 til hjemmelaget.

Etter pause fortsetter stillingskrigen, men MIF kommer dessverre ikke helt på nivå og er både ineffektive foran målet til Solberg, samtidig som det er en viss passitivitet i det defensive. Solbetg får gjøre både 3- og 4-0 før sluttsignalet går og vinner første kvartfinale fortjent.
Nå venter en lett trening og evaluering i kveld, før det er ny match allerede i morgen kl.19.00 på Vassenga. Tenning og glød må opp en del hakk, men spillergruppa er innstilt på å fremstå på en annen måte når kvartfinale 2 spilles i gang.