Etterlengtet seier til Bruntrøyene

Etter 3 tap på rad og tabelljumbo reiste Mjøndalen seg og vant over Høvik. I en rekordjevn serie er Mjøndalen igjen tilbake på sluttspillplass og ser fremover til neste kamp mot Drammen førstkommende søndag.
mif-nyheter-fallback-5@2x

10.01.2010

Mjønsdalen tok ledelsen 1 – 0 etter 21 minutter ved Lars Christian Sveen, assist av 16 år gamle Eirik Aaslid ! Høvik slo umiddelbart tilbake og utliknet Mjøndalens ledelse ved Sergei Goussev. Høvik økte til 2 – 1 etter 40 minutters spill ved Vladislav Alfertyev,noe som også ble pausersultatet.

Høvik økte ledelsen til 3 – 1 i det 47 minutt ved Christian Waaler, det så stygt ut for bruntrøyene ved dette tidspunktet. Men en fantastisk avslutning på kampen ble kampen snudd til fordel for hjemmelaget. Mjøndalen gikk fra å ligge under 3 – 1 til å lede 5 – 3 i løpet av 20 minutter. Høvik reduserte til 5 – 4, men i det 90 minutt avgjorde Adam Rohr kampen ved han satte inn Mjøndalens 6 scoring.

Mjøndalen – Høvik 6 – 4 (1 – 2)
Vassenga
99 tilskuere i minus 20 grader

Mål Mjøndalen: Lars Christian Sveen 3, Adam Rohr 2 og Tomi Niemikorpi 1.
Mål Høvik: Sergei Gousev 1, Vladislav Alfertey 1, Jonas Grøterud 1 og Christian Waaler 1.

Utvisninger: Høvik 20 min og Mjøndalen 0.